Sunday, December 8, 2013

Pot Roast


Not much to say. It was just freaking delicious.

Es gibt nicht viel zu sagen, es war einfach verdammt lecker.


First, we covered the entire piece of meat with pepper marinade and put a lot of plastic wrap around, so that we could put it back into the fridge for overnight.

Zuerst haben wir den ganzen Braten in Paprika-Marinade bestrichen und dann mit Tausend Schichten Frischhaltefolie umwickelt, damit wir ihn über Nacht wieder zurück in den Kühlschrank tun konnten.



The next day we first fried, then stewed the roast meat in a roast meat sauce. About half an hour before it was done, we added some vegetables, such as onions and bell pepper.

Am nächsten Tag haben wir den Braten zunächst gebraten und dann in Bratensauce schmoren lassen. Etwa eine halbe Stunde bevor es fertig war, haben wir noch ein bisschen Gemüse dazugetan, wie  Zwiebeln und Paprika.




After all the cooking time, we had a perfect pot roast. We combined that with potato dumplings and red cabbage. Tasty!
Nach all der Kochzeit hatten wir einen perfekten Schmorbraten. Dazu haben wir Kartoffelknödel und Rotkohl gemacht. Lecker!


No comments:

Post a Comment