Saturday, January 18, 2014

Ham-Onion Omelette

What we've been loving the past few days were these yummy omelettes! They're very yummy thought they have quite a lot of calories. Nevertheless, the around 350kcal for a two-egg omelette are totally worth it!

Die letzten Tage haben wir wirklich gerne diese leckeren Omeletts gegessen! Sie sind wirklich sehr lecker, obwohl sie ziemlich viele Kalorien haben. Trotzdem, die 350kcal für ein Omelett aus zwei Eiern sind es absolut Wert.


Fry one small onion (for a two-egg omelette) and one slice of ham (about 30g).

Eine kleine Zwiebel (für ein Omelett aus zwei Eiern) und eine Scheibe Schinken (ca. 30g) anbraten.


Blend two medium eggs, add salt and pepper. Pour the egg mixture into the pan.

Zwei mittlere Eier schlagen, Salz und Pfeffer hinzufügen und die Mischung in die Pfanne geben.


Fry the omelette at low heat for about 10-15 minutes (preferably with a lid). Done!

Das Omelett bei niedriger Hitze ca. 10-15 Minuten braten (vorzugweise mit Deckel). Fertig!

1 comment:

  1. I've never really been a big fan of omelettes, but this looks yummy!

    http://ninegrandstudent.wordpress.com/

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