Monday, April 8, 2013

Cutlets with potatoes and vegetables


Firstly, sorry for not posting for such a long time, we've been really busy studying for our last exam this semester which was also the most important one. Now, we finally have "real" holidays, but there's only one week left until college begins again.
That one week will also be quite busy since there's still a lot of organizational stuff to do. Furthermore, we have one evening planned with a lot of self-cooked and baked food with some friends, so there's quite a bunch of photos coming up. Stay tuned ;)

So today's post is about a dinner we made the day before yesterday. As I said, we still are quite busy, that's why this post is a little bit late. This time, no experiments with pasta-eating sausage monsters or meals of massive cheese destruction. We just cooked a basic meal with a yummy sauce. For meat, we've chosen a simple pork cutlet, salted and peppered and slightly fried. As vegetables, we cooked a whole pot of broccoli and French beans and as feeding component potatoes. The sauce is just a simple, ordinary white sauce.


Erstmal sorry, dass wir seit einiger Zeit nichts mehr gepostet haben. Wir waren ziemlich mit dem Lernen auf unsere letzte Klausur für dieses Semester beschäftigt - die nebenbei auch noch die wichtigste des Semesters war. Jetzt haben wir also endlich auch mal "richtige" Ferien. Allerdings geht die Uni leider in einer Woche schon wieder los.
Diese eine Woche wird allerdings auch relativ anstrengend, da immer noch viel Organisatorisches zu tun ist. Außerdem ist auch noch ein Abend mit viel Selbstgekochtem und -gebackenem mit einen paar Freunden geplant. Es werden also bald einige Fotos auf euch zukommen. Bleibt gespannt ;)

Dieser Post ist über unser Abendessen von vorgestern. Wie gesagt: wir sind immer noch ziemlich beschäftigt, deshalb kommt dieser Post ein bisschen spät. Dieses Mal gab es keine komischen Experimente mit Nudelfressenden Würstchenmonster oder radikale Käsemassenvernichtungsversuche, sondern ein ganz normales Essen mit einer leckeren Sauce. Als Fleisch haben wir ein einfaches, gesalzenes und gepfeffertes, Schweineschnitzel gebraten. Als Gemüse gab es einen Topf voll Brokkoli und Gartenbohnen und als Sättigungsbeilage Kartoffeln. Dazu eine normale helle Sauce.




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